تصفیه آب

چرا باید از آب تصفیه شده استفاده کنیم ؟

دستگاه تصفویه آب و فواید استفاده از آن :

آب از آن دسته مایعاتی است که اکثر متخصصین مصرف روزانه آن را به ما توصیه می‌‌کنند. مصرف آب آشامیدنی سالم تاثیر بسزایی درسلامت پوست، معده، گوارش و موارد دیگر دارد و این موارد در صورتی صورت می‌پذیرند، که آبی که مصرف میکنیم  سالم و فاقد هرگونه آلودگی و ناخالصی باشد بنابراین آب تصفیه شده سالم‌ تر است و از مزایا استفاده از تصفیه آب در خانه میتوان به کاهش هر گونه آلودگی‌های سربی، باکتری‌ها، آلاینده‌ها و جیوه اشاره کرد . همچنین آب تصفیه شده می‌تواند به هیدراته بودن و شادابی بدن انسان در طول روز کمک فراوانی کند.

روش های تصفیه کردن آب :

جوشاندن آب : جوشاندن یکی از روش های سنتی و پرکاربرد برای ضدعفونی کردن و از بین بردن میکروارگانیزم های آب بوده است. جوشاندن اگر به مدت کافی باشد ، می تواند بسیاری از باکتری ها را از بین ببرد ، اما نه همه آنها را ! بسیاری از باکتری ها در اولین لحظات کشته می شوند اما برای کشته شدن بقیه نیاز به زمان بیشتری هست

جوشیدن آب

اشکالات روش جوشاندن آب برای ضدعفونی کردن آن:

 

  1. برای جوشاندن اندکی آب ، به مقدار زیادی سوخت و انرژی و همچنین تجهیزات نیاز است.
  2. آب بلافاصله پس از جوشاندن قابل استفاده نیست و نیاز به سرد شدن دارد.
  3. در حین جوشاندن و همچنین سرد شدن آب ، مقداری از آب تبخیر شده و هدر می رود.
  4. آلاینده ها و ذرات محلول در آب ، با جوشاندن نه تنها از بین نمی روند بلکه با این روش آب تغلیظ هم می شود. لذا این روش فقط برای ضدعفونی کردن مناسب است نه تصفیه کامل آب و حذف آلاینده هایی نظیر نیترات و سرب.
  5. جوشاندن آلاینده های شیمیایی نظیر کلر را از بین نمی برد بلکه با وجود کلر در آب جوش ، آب طعم ماندگی و کهنگی نیز به خود می گیرد.

عبور دادن آب از شن و ماسه :

در زمان های قدیم یکی از روش های تصفیه آب عبور دادن جریان آب از شن و ماسه ها و برخی از انواع سنگ ها مانند کوارتز بوده است ، در حدود ۲۰۰۰ سال پیش قومی بنام قوم مایا توانستند سیستم تصفیه آبی را که اختراع کنند ، آنها جوی های آبی را طراحی کرده بودند که در مسیر این آب چند نوع سنگ را قرار داده بودند که این سنگ ها نقش فیلتر های طبیعی را ایفا می کردند و آب آشامیدنی خود را با استفاده از این روش تصفیه کردند

روش های شیمیایی تصفیه آب :

برای ضدعفونی کردن اولیه آب دو ماده شیمیایی وجود دارد : ید  و  کلر. هردو ماده سبک و ارزان بوده و استفاده از آنها آسان است. ید در کشتن ویروس ها ، باکتری ها و تک یاخته ها موثر است. با این حال هرچه آب سرد تر باشد ، زمان بیشتری نیاز است تا ید اثر خود را بگذارد و آب را ضدعفونی کند. علاوه بر این از آنجا که ید در منابع طبیعی نظیر خاک وجود دارد ، لذا به طور طبیعی در آب یافت می شود ، بنابراین اگر ما نیز به صورت مصنوعی ید را به آب اضافه کنیم ، دوز آن در آب تغییر کرده و کم و زیاد می شود. علاوه بر این زنان باردار و بیماران تیروئید ، نباید آب حاوی ید را بنوشند. لذا استفاده از ید فقط برای تصفیه آب در کوتاه مدت استفاده می شود و تصفیه کردن آب با این ماده شیمیایی به مدت زمان بیش از سه ماه ، توصیه نمی شود. طعم ید نیز مناسب نیست و گاهی مجبوریم برای از بین بردن طعم بد آن ، به آب شکر اضافه کنیم!

آب آشامیدنی

دستگاه تصفیه آب چگونه باعث پاکیزگی آب میشود ؟

ابتدا ناخالصی ها و املاح بزرگ تر از آب به وسیله ی این دستگاه پاک شده و سپس کلر و دیگر املاح مضر آب تصفیه می‌شوند. مراحل تصفیه آب در هر دستگاهی متفاوت است برخی از مدل‌های تصفیه آب های خانگی در 4 مرحله آب را پاکسازی می‌کنند  و برخی دیگر در 7 مرحله این کار را انجام میدهند که مرحله ی هفتم یا مرحله ی آخر خاصیت قلیایی کردن آب مصرفی را دارد که بر سلامتی انسان بسیار اثر گذار است.

استفاده نکردن از آب تصفیه شده چه عواقب و تاثییراتی بر زندگی ما دارد ؟

بدن انسان به طور معمولی نیاز فروانی به آب دارد که متخصصین این میزان را روزانه حدودا 6 الی 8 لیوان تخمین زده اند پس کیفیت آشامیدنی برای ما بسیار حائز اهمیت است .

نوشیدن آب غیرسالم موجب ایجاد اختلال در عملکرد بدن می شود. کلیه ها و دستگاه گوارش از اولین اعضای بدن هستند که با آب آلوده آسیب می بییند ، همچنین بسیار مهم است که بدانیم بسیاری از ویروس‌ها و باکتری‌ها در آب تصفیه نشده زندگی می‌کنند که باعث ایجاد بیماری ‌های اسهالی مانند وبا و همچنین بیماری‌هایی مانند حصبه، بیماری کرم گینه و اسهال خونی و… میشود. و استفاده از دستگاه های تصفیه تنها راهی است که می‌توانید با آن آلودگی را از آب آشامیدنی پاک کنید.

آب الوده

مراحل پاکسازی آب توسط دستگاه تصفیه آب ایزی ول :

مرحله اول: فیلتر ۵ میکرون اینلاین ( PP sediment filter/ ۵ micron )

مرحله دوم: فیلتر کربن فعال اینلاین ( Activated carbon filter )

مرحله سوم: فیلتر ۱ میکرون اینلاین ( PP sediment filter/ ۱ micron ) 

مرحله چهارم: ممبران ۵۰ گالن

مرحله چهارم: فیلتر پست کربن ( Post Carbon )

مرحله ششم و هفتم: مینرال ( Mineral) : این مرحله فیلتر مواد معدنی نامیده میشود. این فیلتر برای دستگاه تصفیه ضروری نیست ولی به دلیل اینکه ممکن است برخی مواد معدنی توسط فیلترهای دیگر از بین برود، این فیلتر برای بازگرداندن آن مواد استفاده میگردد. در ساختمان آن سنگهای مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم، سدیم و… به کار رفته است که آب پس از عبور از آنها دارای املاح معدنی میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − چهار =

جستجو در سایت

سبد خرید

درحال بارگذاری ...
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!