راه درمان ترک پا چیست؟

راه درمان ترک پا چیست؟

درمان ترک پا باید خیلی زود انجام شود و باید جدی گرفته شود. این شکاف‌ها اگر به موقع درمان نشوند، به مرور زمان عمیق‌تر و دردناک شده و حتی ممکن است عفونت کنند.

هنگامی که پوست‌های کناری پاشنه پا خشک و ضخیم می‌شود، پاشنه‌ها ترک خورده و افزایش فشار روی قسمت زیر پاشنه باعث شکافته شدن پوست می‌شود. عوامل متعددی می‌توانند خطر ابتلا به ترک پاشنه پا را افزایش دهند، از جمله چاقی، پوشیدن کفش‌های پاشنه باز مانند صندل و داشتن پوست خشک. اما این مشکل قابل درمان است.

انواع روش درمان ترک پا

با کمی توجه بیشتر به پاهای خود و با مرطوب نگه‌ داشتن آن‌ها حداقل دو بار در روز، ترک پا را درمان کنید. اصول اولیه مراقبت از پوست توجه به مرطوب کردن آن است. از مرطوب کننده‌های با غلظت بالا استفاده کنید. برخی از مرطوب کننده‌ها حاوی مواد نرم کننده پوست مانند اوره، اسید سالیسیلیک یا آلفا هیدروکسی اسید هستند که ممکن است به از بین بردن پوست مرده کمک کند؛ این مواد موثرتر خواهند بود.

۱. پوشیدن جوراب تمام نخی در رختخواب

قبل از رفتن به رختخواب به پاشنه های خود توجه بیشتری داشته باشید: پاهای خود را حدود ۱۰ دقیقه در آب ساده یا صابون خیس کنید و خشک کنید. سپس به آرامی پاشنه‌های خود را با اسکراب یا سنگ پا مالش دهید تا پوست‌های مرده از بین بروند. یک کرم مانند وازلین را روی جفت پاها بزنید و جوراب نخی نازک بپوشید کرم جذب پاها شده و مرطوب شوند.

۲. قرار دادن پاها در تشت

۳. نمک حمام

از نمک حمام برای درمان ترک پا استفاده کنید. وان حمام یا لگن را با آب گرم تا اندازه‌ای که پاها کاملا درون آب قرار گیرند پر کنید. ½ فنجان نمک اپسوم را به آب گرم اضافه کنید. دو بار در هفته پاهای خود را به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه درون تشت آب و نمک قرار دهید.

برای تقویت آروماتراپی، چند قطره اسانس رقیق شده اسطوخودوس، نعناع فلفلی یا اکالیپتوس را هم‌ به این ترکیب اضافه کنید. پس از بیرون آوردن پاها هم باید آن‌ها را حتما به طور کامل مرطوب کنید.

۴. عسل

۵. وازلین و آبلیمو برای ترک پا

۱ قاشق چایخوری وازلین را با ۱ قاشق چایخوری آب لیموترش تازه مخلوط کنید. مخلوط وازلین و آب لیمو را روی پاشنه‌ها و پاهای خود بمالید و یک جفت جوراب پشمی بپوشید. یک شب تا صبح صبر کنید و روز بعد آن را بشویید.

۶. ماسک گلاب و گلیسیرین

۷. ماسک آرد برنج

با مخلوط کردن ۲ قاشق غذاخوری آرد برنج، ۵-۶ قطره سرکه و ۱ قاشق غذاخوری عسل یک خمیر درست کنید. پاهای خود را حدود ۱۰ دقیقه در آب ولرم خیس کنید و سپس این ترکیب را روی پاشنه‌های خود بمالید. به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه به آرامی با انگشتان خود روی پاشنه‌ها ماساژ دهید تا پوست مرده پاک شود. سپس پاها را با آب ولرم بشویید و پس از آن به طور کامل خشک کنید.

۸. درمان ترک پا با وازلین ، سیب زمینی ، حنا و جوش شیرین

۹. استفاده از سنگ پا

مدل های شارژی سنگ پا برای دارای اثرگذاری بهتر و کاربری آسان تر هستند (سنگ پای شارژی پینه زدا بیورر ضدآب MP59 برای استفاده در حمام )

۱۰. رفع ترک پا با خمیر دندان

۱۱. جوراب سیلیکونی ترک پا

۱۲. پوشیدن کفش های پاشنه بسته

۱۳. استفاده از انواع روغن ها

درمان دارویی 

درمان دارویی که برای ترک پا در نظر گرفته می‌شود همان کرم‌ها و لوسیون‌هایی است که در قسمت‌های قبلی به توضیح آن‌ها پرداخته‌ایم.

۱. کرم ترک پا

۲. استفاده از بانداژ مایع

۳. استفاده از چسب پزشکی

۴. مصرف داروهای آنتی بیوتیکی در صورت وجود عفونت

۵. استفاده از کراتولیتیک ها روی پوست ضخیم شده

کمبود چه ویتامینی باعث ترک پا میشود؟

کمبود ویتامین‌های گروه B، به ویژه B۳ یا نیاسین و اوربیوتین B۷، می‌تواند منجر به خشکی، ترک و پوسته پوسته شدن پاها شود.

همچنین بدون ویتامین C کافی، پوست می‌تواند شکننده و مستعد شکاف شود. علاوه بر این، ویتامین E یک آنتی اکسیدان قوی است که به محافظت از پوست در برابر آسیب کمک کرده و رطوبت آن را حفظ می‌کند. کمبود ویتامین E می‌تواند منجر به خشکی و خشن شدن پوست شود و احتمال ترک خوردن پاشنه پا را افزایش دهد.


منبع این پست سایت درمانی و سلامتی دکترتو می باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × پنج =

جستجو در سایت

سبد خرید

درحال بارگذاری ...
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!