
این روزها با گسترش کتاب های صوتی میتوانیم از وقت تلف شده خود در ترافیک، هنگام رانندگی، در مسیر رفت و آمد، هنگام انجام کارهای منزل و…
به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم. کتابهای صوتی به تمرکز زیادی احتیاج ندارند و نیازی نیست در یکجا بشینید و بر روی مطالعه تمرکز کنید.
میتوانید به راحتی با گوش سپردن به کتابهای صوتی میزان اطلاعات خود را بالا ببرید و از شنیدن داستانهای جذاب لذت ببرید.
در این مطلب با ما همراه باشید تا سه کتاب صوتی با موضوعاتی متفاوت و جذاب به شما معرفی کنیم …
از شنیدن آن ها لذت ببرید…
کلمات قدرتمندترین ابزار دست بشر هستند. انسان میتواند با قدرت کلمات زندگیای را ویران یا از نو بسازد. در واقع این کلمات هستند که با انرژی و اثر خود زخمها را التیام میبخشند یا نمکی بر زخمها میشوند. اما این بستگی به انسان است که از این قدرت در چه راستایی استفاده کند.
تحقیر یا احترام؟ کافی است کمی وقت بگذاریم و ببینیم کلمات ما چقدر راهگشای زندگی خود و دیگران بوده است. اگر کلمات از عمق جان و باور ما باشند حتی قدرت تغییر و تحول زندگی را دارند.

کتاب قدرت من هستم نوشته جول اوستین در سال 2015 منتشر شد.
جول اوستین نویسنده و سخنران انگیزشی است که کتابهای او در فهرست پرفروشترین کتابهای نیویورکتایمز قرار داشته و سخنرانیهای او به طور متوسط ۷ میلیون بیننده در طول یک هفته دارد.
کتاب قدرت من هستم پرفروشترین و یکی از محبوبترین کتابهای اوست. او در این کتاب از قدرت «من هستم»هایی که انسانها هر روز در کلام خود از آن استفاده میکند میگوید.
این کتاب یکی از پرفروشترین و محبوبترین کتابهای جول اوستین است که تا مدتها در صدر کتابهای پرفروش قرار داشته است.
جول اوستین در این کتاب سعی میکند به خواننده توضیح دهد که انسان هر صفتی یا عبارتی را که به خود نسبت میدهد در واقع آن را باور میکنیم و در نهایت همان میشویم. کتاب پر از جملات انگیزشی است و به زبان ساده نوشته شده تا برای همهی افراد جامعه قابل فهم باشد.

راز دنیای سوفی، کتابی برای یک عمر زندگی با فلسفه
دنیای سوفی عنوان کتاب جذابی است که مخاطب را شگفت زده می کند!
بیشتر افرادی که به مطالعه در مورد فلسفه علاقمند هستند این کتاب را در لیست کتابهای مورد علاقه خود قرار دادهاند، اما جالب است بدانید دنیای سوفی کتابی است که برای افرادی که علاقه زیادی به فلسفه ندارند و تنها دوست دارند آشنایی جزئی با فلسفه داشته باشند هم جذاب است.
داستان از آنجا شروع می شود که، دنیای سوفی با دریافت نامه ای عجیب و جذاب زیر و رو می شود. نامه ای که پر از محتوا و مفهوم بود اما تنها در دو کلمه «تو کیستی» خلاصه میشود! بله درست است متن تمام نامه همین دو کلمه بود و همین کافی بود تا ذهن سوفی را به اندازه چند برابر سؤالهایی که داشت مشغول خود کند…
آلبرتو کناکس شخصی است که این نامه ها را برای سوفی ارسال می کرد و قصدش از این کار تدریس فلسفه به سوفی 15 ساله بود…
هدف نویسنده بیان ساده فلسفه در قالب داستانی است که برای مخاطب قابل فهم باشد.

چرا باید کتاب نبرد من را بخوانیم؟
اندیشه و جوهر وجودی آدولف هیتلر در کتابش نمایان است و مهمترین راه شناخت کسی است که بزرگترین جنگ تاریخ را شروع کرد.
هنگامی که بعد از نزدیک به 70 سال از پایان جنگ جهانی دوم، تصاویر رهبر نازی را میبینیم، چهره مردی را مشاهده میکنیم که در اثر اشتباهات غیرقابل تحمل رنج میبرد.
او قهرمانِ خودخواهی است که به تنهایی به مبارزه غیرممکنها رفت. هیتلر خود را مانند ناپلئون بناپارت احساس میکرد که علیه سرنوشت در حال مبارزه است و نمیتواند علیه آن پیروز شود و اینکه به نوعی سزاوار آن است. چرا که در ذهنش بیقید و شرط خود را با قدرتی استثنایی در ارتباط میدید.
هیتلر به مردم میگفت: «من به شما مبارزه، خطر و مرگ پیشنهاد میدهم» و در نتیجه یک کشور پای اندیشههای او تمام میشود. همانطور که خواننده بعد از خواندن کتابش به این فکر میکند که او چگونه با این عقاید ضد انسانیاش، توانسته یک ملت را همراه خویش کند…

- سمیه حسامی
- آبان ۱, ۱۳۹۸
- 392 بازدید